24 Şubat 2011 Perşembe

ESTE LAUDER SENSUOUS



Este Lauder kremde, parfümde, rujda  hele hele fondotende çok beğeniyor olsam da parfümleri hiç bana hitap etmedi. Hafif,  genelde çiçeksi ama parlak notalardan oluşan parfümleri çok beğeniliyor. Pleasures, dream serisi özellikle. Ama Estee’den beklediğim parfüm daha iyisiydi hep. Nihayet o da geldiJ
Este Lauder Sensious. Uzun zamandan sonra en çok beğendiğim parfüm oluverdi bir anda. Evet yine çiçek var ama bu defa kendine has bir gizem de var ve yeni bir keşif de var. Son dönemde çıkan parfümlerde en çok söylediğimiz ‘Güzel ama biraz şu kokuyu andırıyor’ yok işte bu defa. Zaten kendileri de bu tarifi yapmış ‘Kendine güvenen kadınlar için öne çıkarıcı, sıcak, gizemli…” Bu parfümde ‘kadın kokusu’nu ortaya çıkaran ‘yasemin, zambak, manolya’ olmuş. Sıcaklığını meyve vermiş portakal, mandalina ama parfümde bağırarak ortaya çıkmıyor sadece hafif ve sizi çeken bir geçiş hissediyorsunuz o kadar. Gizemi  baharatlar vermiş her zamanki gibi karabiber ve biraz odunsuluğu ise sandal ağacı. E bi de kokuyu parlatan amber girmiş içine. Tek tek ayrıştırmadan koklayınca, lüks, farklı, ağır değil özel, sizinle bütünleşen ve oldukça kalıcı. Bu defa olmuş bence.  

1 yorum:

  1. kendi teninin kokusu gibi duran,asla eğreti bir havaya bürünmeyen bir parfüm cidden..Estee lauder pleasurestan sonra ilk kez bu kadar başarılı bir parfüm yapmayı başardı hatta bence ilk sıraya oturur.Tanımlama tam anlamıyla harika ama notalardkai bala değinmeden geçemeyeceğim.Yazılarının devamını bekliyoruz,merakla takipteyiz :)

    YanıtlaSil